Postovne CR a SR

 


Úvod » PLEŤ, KRÁSA & VLASY » Opuncie fíková


        

Opuncie fíková

novinka akce top produkt

skladem

 

Číslo produktu: 063
Naše cena:
574,00 Kč (21,81 €)

do košíku:
  ks  

Olej z opuncie fíkové je nazýván jako přírodní botox nakolik dokáže výrazně omladit pleť, vyhladit vrásky a dodat pleti ztracenou pružnost. Chemické složení tohoto oleje, které poprvé popsali Sawaya a Khan v roce 1982, je v současnosti předmětu intenzivního výzkumu. Prokázalo se, že hlavními mastnými kyselinami jsou esenciální kyselina linolová (60 - 65%), potřebná při různých procesech látkové výměny v organismu člověka, kyselina olejová (17 - 22%), kosmeticky významná z hlediska promaštění a ochrany pokožky a kyselina palmitová (10 - 14%), důležitá složka přirozeného filmu na povrchu pokožky. Jako kosmetiku ho (převážně v Maroku) používají již více než 1000 let. Účinky tohoto oleje jsou dokázané a potvrzeny - EU mu bylo přiděleno INCI 90082-21-6.

 

Účinky:

-Nejdražší a nejkvalitnější kosmetický olej na světě

-Rychle se vstřebává

-Obnovuje pružnost pokožky a vyhlazuje vrásky

-Rozjasňuje pleť

-Účinný při redukci tmavých kruhů pod očima

-Přirozeně vyživuje, hydratuje a zjemňuje pokožku

-Stahuje póry

-Zabraňuje předčasnému stárnutí a tvoření vrásek

-Chrání pokožku před volnými radikály

-Velmi pozitivně působí i na vlasy - nanášíme ke kořínkům

 

Co to je a jak se vyrábí?

Jedná se o za studena lisovaný olej ze semínek plodů opuncie fíkové - na výrobu tohoto balení 10ml bylo použito až 8kg plodů opuncie fíkové. Jedná se o čistý olej bez přísad, takže ve složení produktu již nejsou další látky, případně alergeny.

Použití:

Na omytou a vysušenou pleť (případně jinou část těla) naneseme pipetou (součást balení) menší množství a rozetřeme na potřebných místech. Můžeme nanášet 1 nebo 2x denně - dle potřeby. Účinky jsou dlouhodobější. První výsledky je možno vidět už po 3-4 použitích. Olej se rychle absorbuje a kůže nezbývá mastná. Při aplikaci na vlasy naneseme tenkou vrstvu ke kořínkům.

 

Balení: 10ml za studena lisovaného oleje ze semínek opuncie fíkové - INCI 90082-21-6

Země původu: Sýrie

MzgwZDY5Mz